V50 Aktív kiránduló
Üdv,
jelenleg is nagy örömml és megelégedéssel használom a kocsit. Volt már Alfám, Avensisem, BMW sedan, coupe és megannyi bérautó. Mindezek után azt kell mondanom, hogy a Volvó egy remek választás. Mióta használom csak a generátor adta meg magát, egyből a vásárlás után. Felújítottan kb 70et fizettem érte. Azóta semmi gond. Rendkívül kényelmes elől hátul, High Performance Audiotól pedig már majdnem olyan, mintha a nappaliban pihennék. nyugodt használat mellet az elmúlt 40 ezer kilóméterre az átlag fogyasztás 5,7 liter comp szerint (sztem picit több), teljesen vegyes használatban. Tetőboxxal sem nő meg, max 1-2 deci. Hátrányként csak a csomagtartó méretét tudnám említeni, ami lehetne nagobb, de sietek hozzátenni, ha mindenki (4 elnőtt) elhozza az útra azt amire szüksége van, akkor nem kicsi, ha jönnek a teljesen fölösleges dolgok is, akkor kicsi. A futóműve meglehetősen sportos, remek vele a hegyekben kanyarogni és a 320Nm sem rossz, de lehetne picit több, de cserébe az egyik legmegbízhatóbb 2.0d a piacon.
Emberek, csak ajánlani tudom az autót mindenkinek, vásárlás előtt tessék elvinni szakszervízbe, korrektek és minden kiderül.
- Eddig csak a generátor
Fenntartási költség | (7) | Évjárat | 2008 |