Autók » Volvo » S40, V50 (2003-2006)

S40, V50 1.8 Momentum

Skandináv elegancia

Kezdetben kicsinek találtam de ha nem kell egy egész családot cipelni a csomagokkal akkor elfogadható.
Ami lenyűgözött az a kényelme - az ülések szinte tökéletesek még több órás út sem okozott problémát. Ehhez az 1.8 motor kellemes társ bár a gyorsulása nem nyom az ülésbe mint a TD motorok. Fogyasztása átlag 8, mindezt vegyes város autópálya használattal. Autópályán akár 200-nál is stabil de a 140-150 az a sebesség ahol még igazán nyugodt és csendes.
Van benne valami skandináv elegancia ami miatt sikerült egy újabb időt álló autót csinálni a Volvónak. Szerintem ez az autó a 2.0 DIESEL motorral az igazi...

- egy kábelköteg ami megbolondította az elektronikát, amúgy semmi gond

Pécs Volvo márkaszerviz
rejtett hiba ellenére sem néztek hülyének és nagyon lelkiismeretesen dolgoztak amíg sikerült megszüntetni a hibát
- egyébként is minden rutin szervizt profin csináltak

Fenntartási költség (5) Évjárat 2005
Előző autója? Octavia 1.9 TDi Következő autója? Volvo S60
Verdikt (6.8/10)

Volvo S40, V50 2003 (2004 - 2006)