csak az igazság volvo for life
- gyújtó trafó,katalizátor belseje öszetört,de vettem utángyártottat,izzó csere ami fogyó eszköz bármilyen kocsi legyen,amugy semmi. - nagyon megbízható kényelmes autó 7.6-de levittem már 6.8ra is.aki 10 et etet vele az nem normális vagy igen rossz valami az autóján.az alkatrész árak közepesek nem drága nem drágább mint bármelyik nép autóhoz,pl a deawoo egy nagyon szar és drága autó ahhoz képest olcsó is az alkarész a volvóhoz. - nem rozsdásodik sehol sem pedig nem fiatal nagyon jó a korrozió védelme gyárilag.azt sem értem hogy egy szerelő miért írta azt hogy nem megbízható mikor a renaultok pl minden 5. meghal az utakon mert egy foscsomó az összes. - volvót látott már valaki az autópályán vagy út szélén vész villogóval?
magamnak javítom ezért nem kúrják át a fejem és negyed annyi a költség,ja az előző tulajjal kifizetteték a pollenszűröt pedig ebben pont nincsen.hú de jó a márka szerviz igaz emberek?csak oda kell figyelni az autóra és karban tartani akkor nincs gond.olajcsere, szűrők takaritás és egy 04 éves is lehet olyan mint egy 3 éves.de lehet egy 2éves is olyan mint egy 15 éves lelakott autó.
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 1997 |
Teljesítmény | (5) | Km vásárláskor | 200000 |