T4 Harapós jószág
Előtte 1,4-es 60 lovas autóm volt és a 200 Le bizony vigyort csalt az arcomra amikor előszőr nyomtam neki egy kövér gázt. Megy mint a szélvész, autópályán a 230 nem nagy feladat neki csak ne nézz rá olyankor a fogyasztásmérőre. Az átlagfogyasztásával meg vagyok elégedve 10- 10,2 liter körül megáll ha nem hajta nagyon az ember. Ami kicsit idegesítő benne hogy a kormányt fogni kell mert érzékeny, az útfelület egyenettlenségeire azonnal reagál de ez talán a széles peres gumiknak tudható be. Az ördögi teljesítmény leginkább 2000 de inkább 3000-es fordulat fölött érezhető. Ha a váltója nem lenne olyan nehézkesen lassú talán 7,3 alatt is gyorsulna százra. Belülről kicsit átlagosan néz ki a műszerfala, viszont a bőr sokat dob rajta. Alapvetően szeretem az autót de sajna meg kell válnom tőle mert kell a pénz. Ha érdekel valakit vagy csak kérdésed van írj: mabo@mailbox.hu
- Motoros antenna letört. Hátsó biztonsági öv fedél letörött.
- Nekem az autóval komolyabb bajom nem volt annyit azonban érdemes róla tudni hogy 10000 km-ént megszik 2 liter olajat.
Seres Karcsihoz vittem szervízbe mert a márkaszervízről nem hallottam sok jót. Nagyon korrekt figura és legalább tudom amit kicserélt az ki van cserélve és normális áron dolgozik.
Fenntartási költség | (5) | Évjárat | 1998 |
Megbízhatóság | (9) | Vezetett km | 20000 |