Svéd metál
A b? 1 év alatt jó a tapasztalat.Kicsit kemény a rugózása. viszont cserébe nagyon jó az úttartása.Jó a gyorsulása kb.3500-4000-es fordulatnál jön meg az igazi ereje.Szerintem ehhez a kasznihoz 1.8 nál kisebb motort nem szabad választani, így a fogyasztás városban 8 liter. Jó a manuális klímája,és nem ugrik meg nagyon a fogyasztása.
El?tte is kombim volt de ezzel katasztrófa volt egy pár hónapig a sz?kebb helyekre a parkolás.Sem az elejét sem a hátulját nem lehet látni igazán, de kis gyakorlattal rá lehet érezni.Valószín? túlzottan vigyáztam is rá.A bels? szép még a kora ellenére is.Vigyáztak rá+jó az anyagmin?ség.Kényelmes Ülések.Csendes motor.Elegáns megjelenés f?leg fekete színben, és frissen mosva.(Esetleg még ezüst színben, az nem olyan kényes).
- Nálam semmi sem romlott még el.Olaszországból lett hozva, az oldalfényekb?l 2db nem világított(még a mai napig sem mivel nehéz hozzáférni).
- Lambda Szonda hiba, ami a vásárlás után derült ki, télen az amúgy 8 liter körüli fogyasztás felugrott 13 literre.Gyári szonda 50.000.- körül(Valószín? aranyból:), Színkód alapján ugyanaz a Bosch egy tuning m?helyben 20.000.- Ft.!!! beszereléssel! Vezérm? és egyéb szíj csere 35.000.- de 120.000 Km-t bír. Ha görgöket is kell cserélni akkor plussz 60.000.-Ft. Nekem szerencsém volt az Olasz tulaj Japán görgöket tetetett bele, ami kibír 2 szíjcserét.
Komló, Hoffmann János Autószerel? mester.
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 1996 |
Teljesítmény | (9) | Km vásárláskor | 92000 |