Megfizethet? luxus
Rettenetesen jó autó az áráért. Ha belegondolok, hogy egy jobban felszerelt Astra már majdnem ennyibe van, akkor pláne! Sose értettem, hogy ki vesz Astrát/Vectrát.
Kényelmes. Kicsit zajos. Lomha, de azért megy 190-et. A klíma (nekem automata) fergeteges. A m?szerek pontosak. Ez az els? autó, amiben a benzintank mér?je annyit mutat, amennyi benne van.
Nagy hiány: az ablaktörl? tempója nem állítható és sohase jó.
Az ülésf?tés nagyon komfortos.
A fényezés nagyon érzékeny. Persze lehet, hogy csak az enyém (aranyhomok metál).
A szervíze meglep?en olcsó. 20000-ként viszem. Persze egyösszegben drága, de fajlagosan olcsóbb, mint a Corsam volt (30 000 km-et hajtottam a kis vackot és 100 000 Ft volt minden alkalom a szevízben). Az Ivanics rendkívül korrekt és felkészült.
Töréstesztem is volt: hátulról felken?dött egy suzuki. Nagyon megijedtem, mert a két autó összeolvadt. Aztán kiderült, hogy csak a lökhárítóm fénye sérült... Szegény ráfolyt a Volvóra.
Extra meglepetés: szakadó es?ben/sárban defektet kaptam. Öltönyben voltam. És mit találtam a szerszámok között: KESZTY?T! Apró figyelmesség... de akkor mindennél többet ért.
Én már csak Volvos leszek...
- Széria hibás kormánym?: valamelyik török vendég nem olajozta a szimeringet, ezért halkan, de zavaróan nyikorgott. Két és fél évesen INGYEN rendbehozták, lejárt garó után rendbetették.
- Gáz: a hátsó helyzetjelz?. Ok: NE PÖRGESD A MOTORT! Szerintem túltölt a generátor. Észrevettem, hogy ha autópályán 160-nal megyek mindig kimegy egy izzó hátul.
Zay utca. Once but never again!
Ivanics - Kártya utca.
Profi, gyors stb.
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 2001 |
Előző autója? | Corsa | Következő autója? | VOLVO S40, V50, S60, V70, S80, XC90. Mindegy melyik!!! |
Verdikt | (7.2/10) |