Ha nem volnék házas, feleségül venném
Másfél köbméter tüzifa, két gyerek, egy asszon, egy kerekesszék, és én, Balatonföldvárról Budaörsig, és a gyerekek még kergetőztek meg távolugrósat is játszottak a kocsiban. Fődvártú Siófokig felgyorsítottam a kocsit, aztán vitt a lendület hazáig. 14 éves a derék jószág, de ha lemosom, felpolírozom, olyan, mintha a szalonból gurult volna ki. A motorja csendes mint a maszületett bálvány, Seres mester mindig megdícséri amikor megy vele, hogy milyen jól együtt van a 14 évéhez képest. Ha el nem lopják, akkor még nagyon sokáig lesz ez az én autóm. Amúgy teljesen nullextrás a kocsi, van benne tekergethető kormány meg nyomogatható pedálok, ezért sem romlik el benne nagyon semmi :-)
- Hátsó ablak mosómotorja. De nem romlott el, csak lecsúszott a cső valamilyen érthetetlen oknál fogva. Onnan vettem észre, hogy amikor feltöltöttem mosófolyadékkal, mindig elfolyt. Na mondom ez szétfagyott, hogy égne el a sellkút levelestül ágastul, hogy vizet adott téli mosólötty helyett. Aztán alámásztam amikor kicsepegte magát, és visszadugtam a csövet, e örö e bódottá. A kötelező alkatrészcseréken kívül ez volt a váratlan nagygenerál. Ja meg egyszer egy fácán nekirepült elöl és eltörött a hüttőrács.
Seres mester a Cserebogár utcában Zuglóban. Ötcsillagos.
Fenntartási költség | (3) | Évjárat | 1998 |
Előző autója? | Felicia 1,3 Lx(?) | Következő autója? | V40 |