Elegáns Tank
Fél éve van nállam az autó, az alkatrészek méregdrágák hozzá, de nagyon remélem, hogy minnél kevesebbre lessz szükség. Nem ültem még ennyire kényelmes autóban minden kézreáll, csak nem nagyon lehet tuningolni(szemöldök, lexus lámpa,stb. nincs hozzá). Nagyon jó megoldás a csomagtartónál a nyitószerkezet, hogy lecsukáskor nem a csomagtérbe fordul be, ez pakolásnál nagyon nagy előny.
Hát az 1.6-os mtorral tényleg nem ugrál, meg azért 4000-fölött amikor már húz van egy kis hangja is, de mind ezt elfogadva mindenkinek csak ajánlom.
Nekem nagy előny hogy elég magas a felfekvése pl. egy Astráéhoz képest.
- a szívósor vezérműtengely végén lévő bordáskerék romlott el, kopogott. Ez egy váltakozó vezérlésű motor nagy fordulatnál pár fokot elfordul és másképp nyitnak a szívó szelepek. Ez a vásárláskor az első 1km-en kderült és a kereskedő fizette az egészet. Kb. 120-130 ezerbe került a kütyü de munkadíjjal és olajcserével együtt kb 200 ezret fizetett. Most egy kicsi kopogás hallatszódik de nem foglalkozok vele.
Kunszentmiklósra vittem egy szimpla autószerelőhöz vezérműszíjjat cserélni de nagyon korrekt volt 41000-be került és ebből 4800 volt a munkadíj
Fenntartási költség | (4) | Évjárat | 2000 |
Előző autója? | Astra G | Következő autója? | s40-töl felfelé |