Autók » Volvo » S40, V40 (1995-2004)

S40, V40 1.6 V40

Drága svéd menyecske

Első autóm, Németoszágból került kis hazánkba. A 135 000 km ellenére nagyon megbizható, stabil, és rendkivül kényelmes. Az utazás ,hosszu távon rendkivűlien pihentető, városban a méreteit sokáig szoknom kellett , melyet a hátsó szélvédőm és a pénztárcám is megérzett.Magas fordulaton meglepően jó megy, 120 km/h felett a hihetetlenül csendes motor hangja hirtelen megjön ,és a nagy Csend után néha zavaróvá válik.
Összeségében elégedett vagyok vele, bár csak biztos anyagi háttérrel rendelkezőknek ajánlom, mert ha elromlik keményen csengetni kell.

- Hátsó szélvédő csere: 110 000 /szakszervizben/
- Hátsó szilikon gyűrű : 20000 Ft
- Nagyszerviz: vezérműszíj, feszítőgörkö,gömbtámasz :110000 Ft
- Hátsó világitóizzó csere többször : 200 Ft/db

Volvo Belme Debrecen: drága,nem adnak információt, az ember nem tudja ,hogy amikor beviszi az autót, hogy a javitattás végén ez 20 000 vagy esetleg 200 000 Ft lesz.
Mintha lehúznának az volt az érzésem.

Egy magánszerelő , ugyancsak Debrecenben ,mert az olajcseréért elkért 5.5oo Ft-os Volvo szakszerviz óradíjat soknak találtam,és pesze soha nem lehetett tudni hogy mikor találnak valami semmiséget ami megdobja a számlát egy 50 ezressel.

Fenntartási költség (9) Évjárat 1999
Előző autója? Következő autója? Volvo v50
Verdikt (7.1/10)

Volvo S40, V40 1995 (2000 - 2004)