Autók » Volvo » S40, V40 (1995-2004)

S40, V40 1.6

Akárki akármit mond, megy a svédacél rendesen

(átszerkesztettem a tegnapit és a mesedélután helyett jöjjön a lényeg) 1. Egyáltalán nem lomha , a nagy súly csak abban jön elő ,hogy induláskor az öregasszonyos gázadás helyett kicsit jobban oda kell taposni. 2.Én Alfa Romeoból és egy M. Colt -ból "ültem" át a Volvóba , az Alfa 164 szerintem a legkevésbé sem lassú ugyebár és ha én ezek után is elégedett vagyok a Volvo erejével az jelent valamit nemde?! 3. A hétvégén egy Audi A4-es 120-as utazótempónál beállt mögém ,és láss csodát a "lomha svéd" picikét állvahagyta. Summa summarum a teljesítményével szerintem nincs baj .
II.Fogyasztás 100km -en amiből 70km lakott területen kívül 30km városban (Pest) 7.8-at fogyaszt a fed. comp. szerint de ez nekem volt már 6.8l is és a legnayobb 8.2l volt de akkor egy Audival (A4) szórakoztattuk egymást. (csak megjegyzem ,hogy amikor anyum jár vele az átlagfogyasztása olyan 7.2 l maximum!!! ) .
III. A kocsi belsőtere nagyon szép ,finom anyagokkal van telepakolva ,ráadásul nekem tetszik a műszerfal kialakítása is . Az ülések elöl és hátul egyaránt nagyon kényelmesek .
Hibákat nem nagyon tudok említeni , habár nekem a váltó nem a kedvencem néha visszabeszélt eleinte és az ablaktörlők tempója hát elég szokatlan ....
Összefoglalva szerintem nagyon megéri az árát.

- még semmi!!!! (kopp kopp kopp)

Ivanics

Fenntartási költség (7) Évjárat 2001
Előző autója? 164 Következő autója? Alfa Romeo159 vagy Mercedes S65 :) de inkább maradok a Volvonál
Verdikt (7.3/10)

Volvo S40, V40 1995 (2000 - 2004)