Autók » Volvo » C70 (1997-2006)

C70 2.3 T5

Viking Furia :)

1 éve vettem az autot 1. tulajos vezetett szervizkonyves 120ezer km el. Nem is gondolkodtam c70 esben de épp auto vàsàrlàs elott voltam nem huzhattam màr tovàbb mert a kolcsonben nàlam lévo 940 dizelt ideje volt vissza adni a tulajdonosànak. a munkahelyem miatt muszàj voltam autot venni (se busz,se semmien tomegkozlekedés) és mivel bejott az oreg 940 es ezért kezdtem el a volvokat nézegetni és egyszer csak szemet szurt. Metàlbordo fényezés vaj bor belso full extra màr le voltam nyugozve de az igazàn azok utàn zuhantam meg hogy elvittem egy probakorre egy (c200 as 136le)Mercedes utàn ez maga volt a rakéta!!
240le gyàrilag, automata vàlto azt hittem puha kis tura auto..de nem nyers brutàlis eros ràz mint a istenverése és harap a kormàny valoban keveset fordit a kerekeken ahogy ezt itt a népitéletben olvastam elég sokszor. Nem vàllik ettol kényelmetlenné pusztàn meg kell szokni a parkolàst, és 2x er meggondolni azt ,hogy az ember hol fordul meg vele valamint hogy a brutàlisan nagy ajto miatt szuk parkolohelyen nehézkes ki beszàllni és érdemes àldozni egy utolagos parkolo radarra hàtul mert nagyon magasan van a feneke. hosszu menetben: Magyarorszàg-Svàjc nagyon fàraszto vezetni ugyanakkor élmény is sikerult az utat màr tobbféle autoval megtenni ebben szorakoztam a legjobban és ez utàn doltem ki a leghamarabb. csomagtere eleég nagy és hàtul is kényelmes még nekem is (1m86,91kg) vàrosban: nagyon kell az embernek turtoztetnie magàt hogy ne boruljon el az agya a teljesitménytol és ne kezdjen àmokfutàsba mert nagyon adja magàt a kocsi ehhez :) osszeségében nagyon szeretheto! nem feltuno a formàja a forgalomban de ha valaki elkezdni tuzetesebben nézni egyre tobb érdekes vonalat fedez fel. Volvotol ez szokatlan legalàbbis nekem a Volvorol mindig a kocka kombik jutottak eszembe :D baromi elegàns stilusos egy kicsit olyan érzés mintha az ember a vitorlàs hajojàrol lemàszva a molo elején àllo coupéjàhoz odasétàlva menne el a dolgàra. Hàtrànynak a fenntartàst tudnàm csak felhozni fogyasztàsa 13.5 liter normàlis vezetés mellet odalépve benyeli a 14-16 litert vàrosban 10 korul autopàlyàn nem is ezzel van az igazàn nagy baj, hanem az adoval és a biztositàssal ami csillagàszati szinten van. :( Ha megtehetem nem adom el amig csak forog benne a motor :)

- Izzok,Ablakemelo mehanika megadta magàt, motoros ulés àllitàs panel,

klasszikus szerelo magàn muhely gyors pontos korrekt

Fenntartási költség (7) Évjárat 1998
Teljesítmény (10) Km vásárláskor 120000
Előző autója? C200 Következő autója?
Verdikt (9.0/10)

Volvo C70 1997 (2003 - 2006)