Szurokkal bevont IKEA-s bevásárlószatyor
Kényszermegoldás volt -az anukám mindig ilyete akart... Amúgy ismerőstől, nagyszervíz után, olcsón. Idős hölgy használta, garázsbantartott, autópályánhasznált svéd-francia acél. Tényleg! Gondoltam lesz, ami lesz meglátjuk, ha nem is bír menni, legalább elegáns. Nekem még nem volt olyan élményem, h. kocsim hagyjon ott az útfélen gondoltam ez sem teszi majd. De. Füst a motortérből, szerencsére egy benzinkúton, de poroltó azért nem kellett csak trailer meg egy új generátor. Ez 160 000 km környékén volt. Ezenkívül nekem a csomagtartója kicsi, de ha lenyitjuk a hátsó üléseket akkor befoghatom. Ennyit a hibákról.
Miért szeretem: változatosan vezetek, tolom neki autópályán meg néha városban is, de bírságot sebességátlépés miatt még nem kaptam, ehez képest a fogyasztás kúton mérve nem megy 6L fölé. Az autó most 11 éves de semmi, semmi az ég adta egy világon meg sem nyikkan benne -max a mátkám, ha dinamikusan fékezek=vissza 3, padlófék. Normál hifi van benne és az szépen szól, szerintem szebben mint más kocsikban. Az ülések kényelmesek, van deréktámasz, klima hűt rendesen, jobban mint apám fiatalabb opeljában, a kanyarokban tapad mint a gekko talpa (ez lehet gumi függő is :), de szerintem rövid és "alacsony" kocsi, szóval...lehet butulni :) Az emberek előzékenyek vele, ellenben autópályán készségesen húzodnak le villogás nélkül. Itt megjegyzem, ha kell akkor nem villogok, hanem balra indexelek, ha muszáj. És csendes. Az egyetlen hely, ahol nagyothalló nagymamimnak nem kell ordítanom. 140-nél se.
Nemsokára jön a Kölyök -remélem, uh kombira szeretném cserélni. Volvo jó lesz ;)
- Generátorcsere.
Volvo Ivanics