A projekt az IHM támogatásával jöhetett létre. Írjon ítéletet! Írtam, de hogyan szerkeszthetem?

Ha az indapass elötti időkben írtam ÉS megadtam az email címet.

Az ítélet alján lévő mezőbe írja be azt az email címet, amivel egykor írta az ítéletet. Ekkor egy emailt kell kapjon a további teendőkkel.

Ha nem adtam meg emailt, vagy már nem tudom mit adtam meg, esetleg megszűnt az a cím.

Írjon a nepitelet@mail.totalcar.hu címre, ahova küldje el a probléma leírását illetve az ítélet linkjét.

Már indapassal írtam az ítéletet

Ekkor az ítélet alatt megjelenő sárga indapass boxon keresztül kell belépnie. Belépés után az ítélet alján lévő linkre kattintva szerkesztheti azt.

Autók » Volvo » 940, 960, S90 (1990-1998)

940, 960, S90 960 

Az ítélet értékelése
-nincs még értékelés

Sátánka

Szöveges ítélet

Nekem ez a második Volvom,az előző leírását lásd (940 Az anyaméh!) A Sátánka a rendszámból ered!

Jelenlegi vasam VOLVO 960 3.0 204Le automata sedán!
Ezt az autót úgy vettem,h foglalkozni kellett vele,tisztában voltam vele,hogy kell rá költeni nem keveset.
Az autó benzin/gáz üzemű volt de a gáz bár hivatalosan volt benne,egy bontott tákolmány volt,nem üzemelt rendesen így kiszedettem belőle ezzel egy laza 100.000Ft. buktam,de nem bánom,jobb így! Tanács! Ha gázos autót akarsz venni nagyon nézesd meg egy gáz beépítővel mert könnyen mellé nyúlsz!
Ez a típus az utolsó igazi klasszikus volvo csak 2.5 170Le és 3.0 204Le motorral gyártották automata/manuál váltóval, kombi/sedan/4-6ajtós limuzin változatban 1998-ig,az utolsó gyártási évben S90/V90 típus jelzésel. Felszereltsége alapból nagy,de van akkori nagyon full változat is (Royal)!
Ha ebben a típusban gondolkodol nagyon nézd meg mit veszel!Az olcsónál 400.000Ft-ig tuti költened kell rá,a kimondott szépet nem adják el,ha igen akkor megkérik az árát még németben és hollandban is (www.mobile.de) Vigyél el egy SZERELŐT vagy vidd el VOLVO SZERELŐHÖZ és nézesd át! Ennek a típusnak nagyobb a presztizse mint az S80-nak! Ha már megvetted és javítani kell akkor csak VOLVO SZERELŐHÖZ vidd mert mások hülyék hozzá és több kárt csinálnak mint hasznot! Ne szaladj az első autós boltba mert horror az alkatrész vagy nem tudja beszerezni! Kategóriájához képest nem drágább hozzá az alkatrész mint bármelyik más autóhoz,sőt még olcsóbb is ha tudod hol kell megvenni.
Ha volvot veszel életérzést veszel! Messze kerüld el a turbós motorral szerelteket vagy komolyan infózd le a hátterét és nézesd át! Sima injektoros a legjobb választás 2.0i,2.4i,2.5i,2.9i.3.0i benzin vagy régiből 2.3TB
Na!960!
Nagyon szép klasszikus sedan nagy felszereltség,igényes kényelmes utastér,nagy csomagtartó,kellően elegendő erő. Vezetni:nem akarsz kiszálni belőle. Beleülsz a nagy plüss/bőr fotelba és kizárod a külvilágot,a sor 6 motor gyönyörűen duruzsol,nekem a gyári zene elég benne,nem illik hozzá a duc-duc zene és a műszerfal is csak a gyári fejegységgel egységes és szép. Hülyegyerek a pályán levillog mert te csak papásan utazol,gyógyszer elgurul sport fokozat,és a 204Le felnyerít indulhat a flúgos futam. Én az enyémet romjaiból újítottam fel sokat költöttem rá és még nincs vége Kb 80%os,de ha kész lesz! Nem egy tucat autó,minden korosztály megnézi és elismerően bólint,hogy ez igen! Mindennapi használatra csak akkor vedd meg ha van hozzá anyagi háttered,fogyasztás 10L-18L-ig attól függ hol és hogyan használod,de valamit valamiért!

Hibalista

- Lepukkantan vettem én állítom talpra így sokmindent kicseréltem rajta.

Ide hordtam szervizbe

Pestmegyében! Tanács kérés: Seres Károly (Bp.telefonon és e-mail-ben) Villamosság:Lestyán Pál (Pesterzsébet) Javítás: Varga Zoltán (Taksony/bontó), WRC Viktor Bp. Fanatikus volvosok szererelői!

Értékelése:

Képek az autómról

Fenntartási költség (4) Évjárat 1995
Kényelem (8) Használati időtartam 0 év
Teljesítmény (8) Km vásárláskor 275000
Megbízhatóság (8) Vezetett km 10000
Szerviztapasztalat (5) Átlagfogyasztás 11 l
Előző autója? 940 2.3TB Következő autója? 960 limuzin/V70/S80
Ennyire szerette (8) Megérte a pénzét? igen
Verdikt (7.0/10)  
 
Ítélet értékeléséhez be kell jelentkezned.
 

Volvo 940, 960, S90 1990

További ítéletek (34 db)

Szűkítés: jól megírt| képes| hosszú
Cím / Modell Időpont Hossz Km Ítélet Ért.

Népítélet-kereső Népítélet-kereső

  • Fenntartási költség
  • Kényelem
  • Teljesítmény
  • Megbízhatóság
  • Szerviztapasztalat
  • Ennyire szerette
  • - Évjárat (mettől meddig)