Autók » Volvo » 940, 960, S90 (1990-1998)

940, 960, S90 940 kombi, 2,4D automata

Kimegy a világból

Svájci magyaré volt az autó 1991-2006 között. 377.000 km-t ment vele szerte európában 15 év alatt. Vett egy új V70-et és ezt a hugának (66 éves) adta. Én hoztam haza a "hugicának". Hugica nem vagy alig használja, de unokája lány létére imádja. Barátnőivel, udvarlójával járják Európát. Odakint végig szakszervízelt kocsi volt itthon is így folytattuk. Nem egy villám, arra kell használni amire való, ha nem hajtják ki a lelkét kimegy a világból. E hónap vége felé fogja átlépni a 400.000 km-t. Maszek autótól ez szerintem szép teljesítmény. Gond nincs vele. Annyit mondtam csak az "unokának", hogy ne pörgesse, ne húzzassa hosszan, bizza magát az automatára. Hatalmas a belső tere, ha csak ketten mennek vele akkor még a csomagok mellett aludni is lehet benne, bár ez inkább csak a fiatal korosztálynak ajánlott. Egy Budapest-Bonn-Budapest utat mentem vele valamint egy hétig a Jósvafő-Sárospatak körzetben keveregtem vele minden gond nélkül.

- Fejtámla tartó rúd eltört, légszűrű ház elrepedt.

Volvo Ivanics

Fenntartási költség (9) Évjárat 1991