Hűség
Az utolsó kétliteres kombik egyike. Már nagyon csak a 2.3-as motorral adták amikor egy bemutatótermi példányt találtam, kétliteres automata váltóst. Több mint egy évig állt a kirakatban, azonnal lecsaptam rá. Az igazság szerint nem null kilométerrel vettem át hanem kb. 4500 km már volt benne, biztos a kereskedő el el vitte néha a kirakatból. Tetszett a bordó gyönyház színe is, bár ez később egy koccanásnál gondot okozott a biztosítóval való költség alkunál. A 13 év alatt bejárta Európát, kettő alkalommal innen Hollandiából levontatott egy lakókocsit egyszer Riminibe két hétre, egyszer pedig Almeriába (Andalúzia). Kb. 10 éves korában megkapta a gyerek (21 éves) aki várakozásommal ellentétben nem hajtotta szét, hanem legalább úgy vigyáz rá mint én tettem. Mivel a fiam munkája miatt állandóan úton van, az utolsó három évben ment a kocsi majdnem 110.000 km-t az összes 277.000-ből. Most eljött a csere ideje. A Volvo kereskedő már nem veszi be, nem számítja be ezért lehet, hogy a fiam megtartja még 3-5 évig, hisz baja nincs a kocsinak.
- a szokásosak, semmi különös.
Gronningen, szakszervíz + Ivanics Szkfvár.
Fenntartási költség | (9) | Évjárat | 1995 |
Előző autója? | 245 | Következő autója? | VOLVO ???? |