Az óvodás gyerek is elsőre lerajzolja
Sok pici apró hiba ami a korral jár (17éves) de nem hagyott még ott sehol és nagyon szerethető autó.
A formájába teljesen szerelmes vagyok gyerek korom óta. Sajnos a mai volvok már nem követik ezt az igazi kockát, úgyhogy nem tudom még melyik volvo lesz a következő, de biztos hogy a márka marad.
Elől nagyon kényelmes, 194 cm magas vagyok, hátul nem annyira, nagyon alacsony a teteje a beszállásnál, mindeki beveri a fejét amikor beszáll.
A váltója nagyon jól működik, érezni amikor vált, de ez természetes, hiszen ebben még nem agyon elektronizált automata váltót tettek, cserébe nem romlik el...
Enni szeret, város 13l országút 9,5 és ehhez képest nem tépi fel az aszfaltot (131 LE), de a magához való ereje azért megvan.
- Első nap a megvétel után a klíma fűtéscsapja eltört, elfolyt a hűtővíz, ára 7500Ft, de egy rézcsővel megoldva, kicsit lassabban melegszik be a motor télen, (kb 2 perccel). - A hűtő már kétszer elkezdett csöpögni, de eddig megfogta a hűtő tömítő. - 4 fékbetét + kézifék pofa csere közben persze a kézifék bowden elszakadt (18000 Ft) de ezek kopó alkatrészek - Belső pici izzók mind kiégve első, hátsó hamutartó, csomagtartó világítás mikro kapcsolója tönkrement. -
Otthon szerelem, amit csak tudok, amit nem azt meg egy ismerős autószerelő csinálja.
Fenntartási költség | (5) | Évjárat | 1992 |
Teljesítmény | (7) | Km vásárláskor | 220000 |
Előző autója? | Uno 1,1 | Következő autója? | ezt még nem tudom de minimum 7essel kezdődő |
Verdikt | (6.8/10) |