+1 családtag...
Én szeretem a hátsókerekes autókat, az előző Volvóm is az volt. Más, mint egy fronthajtású, de nem rossz.
Az egész család szereti. Az előzőt a lányaim megsiratták (240 D6). Elegáns, szép autó. Szeretem, hogy olyan szögletes, de azért a keskeny széles lámpák, a hosszú motorháztető, szóval szerintem szép. Még sokáig szeretném használni. Félek, hogy az újabbak már nem ilyen masszívak, tartósak és megbízhatóak. Remélem nincs igazam.
Szerintem nagyon szerethető autó. Ja, és iszonyat kis íven fordul! Nők se féljenek vezetni, feleségem is imádja!
- Gázt csak injektorosat szabad beletenni, mert igen sok a szívócsonkban lévő gáz/levegő keverék, ami visszadurranásnál brutális!!
- A motorolaj szintre nagyon vigyázni kell, túltöltésnél a hátsó főtengely szimering csöpögni kezd, nem könnyű cserélni.
- 200000-nél jelentkező hiba: hidegben garázsból kiállva néha nem indul újra, mintha elment volna a kompresszió. Van megoldás, de macerás.
- Mint minden autó, meghálálja a jó minőségű olajat, a precíz cseréket (olaj, légszűrő, etc.) Az ülésfűtés és az ülésmozgató vezérlő elromlott (motoros ülés), nem javíttattam.
Magam, kamionszervízes barátok
Fenntartási költség | (5) | Évjárat | 1994 |
Megbízhatóság | (8) | Vezetett km | 82000 |
Előző autója? | 240 D6 | Következő autója? | Egyszer majd... egy fiatalabb Volvo. |
Verdikt | (6.5/10) |