Autók » Volvo » 850, S70, V70 (1991-2000)

850, S70, V70 S70 2.0 aut.

Zümi v2.0

Amikor beleülök és becsukom az ajtót, egy másik világba/dimenzióba lépek át. Kizárom a külvilágot (ami nem azt jelenti, hogy nem figyelek a többi közlekedőre).

A korábbi ítéletben leírtam a lényeget, azóta csak még jobban megszerettem... Voltam vele nyaralni is Toscanaban tartós, tempomatos 120-as tempónál a 3000km-re 8.3-as átlagot produkált. ...igen egy Swift 5l-t is megeszik erős izgalmi állapotában, de én Zümiből 1100km folyamatos megtétele után úgy szálltam ki, mintha egy órával azelőtt ültem volna bele. Azért egy rizsrakétában tuti más az érzés...

126 lóereje nem versenyképes, de én csak röhögök a Váci úton cikázó részing-majmokon...

Egy biztos, az utódja minimum 170 lovas lesz. Ez kell egy másfél tonnás svédacélhoz. Az évi 1-2 nagyszervíz elfogadható költségekkel jár, ha törődik vele az ember, meghálálja.
Pár jellegzetes szériahibája van (hűtő, jobb első el. ablakkapcsoló egység, ABS computer kontakthibája), de ezek normális áron javíthatóak.

Ennek a típusnak még mindig van megjelenése, elegáns, egyesek szerint öreguras, de én ezt is vállalom a magam 27 évével:)))
Egyre több ismerősömet fertőzöm meg beteges Volvo szeretetemmel, de nem célom, hogy népautóvá tegyem :)

- A v1.0-ban ismertetett javítások óta csak egy lengőkar csere volt, classic akcióban -30% kedvezménnyel 30 ezer ft körül.

Volvo Ivanics, Kártya u.:
Mintha hazajárnék... :)
Az autót 0km-es kora óta ismerik. Hiába 10 éves múlt az autó, ÜGYFÉLNEK tekintenek, és nem a pénztárcám tartalmára kíváncsiak.

L.ovlov mester, Érd.
Ő nem szerel, csak alkatrészeket biztosít. De feltétlen meg kell említenem...

Fenntartási költség (8) Évjárat 1998
Előző autója? Volvo 740, Alfa 33 Következő autója? VOLVO (valami nagy és automata...S60, S80, V70, XC70, XC90)
Verdikt (7.8/10)

Volvo 850, S70, V70 1991 (1995 - 1998)