PÁNCÉLBA ÉPITETT PÓTANYA.
Az auto? Egy álom. Sorban a negyedik VOLVO-m. A 340-es, egy kényelmes fürge ringatózó kishajó, nem rugózott ringatózott. A 760-as minden ami a 340-esből hiányzott. A V70 egy guruló páncélszekrény minden kényelemmel ellátva a párduc gyorsaságával az elefánt erejével. A 700-as széria a maga kocka formájával egy tekintélyt parancsoló harckocsi, fordulékonysága ámulatba ejtő a majdnem 5 méteres hosszával, kanyarban hintázik nem pattog mint a német "csúcstecnika,fapados francia v. olasz a japánt meg a többit nem emlitem autónak. A V70-es egy olyan auto amit a fanatikus VOLVO-sok a világ legszebbre sikerült autojának tartanak.Az a tény, hogy bátran engedem vele a gyerekeimet mindenhová, megnyugtató a mai idiota világban. A fogyasztása? Pályán átlag 143km/h /trafihatár/ klimával 7.2l, városi vegyes:9l,de ez betudható az automata váltóvak. Rossz tulajdonság: nem tud főzni mosni takaritani füvetnyirni, nem fér a nappaliba csak a garázsba.A VOLVO érzés nem a levillogom a parasztot az útról-nál kezdődik. Nem versenyautó családi nagyterű. Kényelme? Közel az anyaméh, erre nem nagyon emlékszem,de hasonló lehetett.Én 14 éve használok VOLVO-t,ez bitonyos elfogultság vagy márkahűség nem tudom. SZERELEM.
- Eddig csak izzók /2db/
sk
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 1997 |
Előző autója? | 340-760 | Következő autója? | VOLVO VOLVO VOLVO esetleg SAAB 9.5 kombi |
Verdikt | (8.7/10) |