Autók » Volvo » 850, S70, V70 (1991-2000)

850, S70, V70 V70 T5

Kombib?rbe bújt farkasoroszlánállat

Amikor képzeletben jóel?re elköltöttem a megálmodott 5milliárdos lottónyereményemet :), valahogy kimaradt bel?le, hogy új autót vennék...nem vennék. Nekem ? kell.
Így 7. évesen belül néhány helyen a burkolatok hidegben és rossz úton nyekeregnek, egyébként csodálatos csöndes és kényelmes, kiemelend? a légkondi és általában a szell?ztet?rendszer, ami 10+ pontot kap.
Turbo+225LE+320Nm+kockakasztni = szeretem az engem teherautónak néz?, kanyarodósávból bevágni készül?, 60as táblánál letolni próbáló (stb stb) 1,6os tuning Golfos, 1,8 Opel Astrás, 2.0 Honda Preludeös (stb-stb) vagányok arcát nézni a visszapillogóból illetve a 220as utazósebességet tartani a megfelel? helyeken, er?lködés nélkül, nyugodt zeneszóval és beszélgetés mellett.
Egy nagy hátránya van:a csomagtérajtó nem nyílik fel elég magasra így 4 év együttlét után is beleverem néha a fejemet.
I love my car.

- Féktárcsák (4) és betétek - 72e
- Szilentblokk - 12e

Volvo szerviz Bp-IIIker Zay u

Fenntartási költség (4) Évjárat 1998
Előző autója? Brava Következő autója? Volvo XC90 :)
Verdikt (7.3/10)

Volvo 850, S70, V70 1991 (1995 - 1998)