Autók » Volvo » 740, 760 (1983-1992)

740, 760 2.3 turbo,intercooler

ÉLETMENTŐ SPORTAUTÓ

Mikor vettem volt pár problémája nem nyerte meg elsőre a tetszésemet,csak mikor kipróbáltuk mondta az előző tulaj:kicsit jobban kapaszkodjak mert szeretné megmutatni hogy miért is lehet szeretni ezt az autót.Álló helyzetben lelépte a gázpedált és akkor elszabadult az " állat".Majd beszartam a gyönyörtől. nagyon sokat mentem vele sohasem volt gond az előzés de ami még fontosabb meg is tudott állni. Szerettem nagyon de igaz amit a volvosok mondanak sokszor nem volt kedvem űzni,hajtani a gépet csak úgy szépen kényelmesen utazósan közlekedni. Sajnos összetört egy brutális karambolban mert ugye nem mindenki tud (úgy vezetni) mint én,nem adták meg az elsőbbséget és ebből kifolyólag szembe jött velem a végzetem egy kamion képében. mivel be voltam kötve hivatalosan! kaptam még egy esélyt az életre 29 évesen,kissebb karcolásokkal szálltam kia soförüllésből.SZÓVAL NEM MINDEGY HOGY MIBE ÜL AZ EMBER HA KÖZLEKEDIK.(persze tisztában vagyok vele hogy nem az én autóm az utak királya mert mindig van jobb.)

- kisseb elektomos relék. üzemanyag szivattyut kellet cserélni. klimát kelett tölteni. lengéscsillapító,gömbtámasz,fékbetét csere. kézifék szerkezet kopása miatt sokat kellet matekolni rajta hogy jó legyen.

villamossági problémákkal "KUKOLY-MŰVEK". A motortér bonyolult volt a számukra nem igazán tudták mi mitől van csak kisérletezgettek,tapogatták mint TÓTH a ..... kivétel az egyik fiatal szerelő mert ő tudja is hogy mit csinál és ami a legfontosabb megvan benne a kellő alázat a jármű iránt.

jómagam és a szerelésben jártasabb barátok.

Fenntartási költség (7) Évjárat 1989
Előző autója? 760 d Következő autója? volvo 760gle