Autók » Volvo » 480 (1986-1996)

480 1721ccm Turbo

Az 1721ccm-es Turbo-s Mercedes alázó

Ímádom!!sosem hagyott cserben!!vitte a 220-at
Gyorsult 7s alatt 100km/h-t
ennél az autónál csak álmodni lehet jobbat!
Szép (csodálatos)formaterv ímádnivaló bukólámpák!
belsőtér nekem tetszik!! fedélzeti compuer nagyon sokat segített!elektromos ablak/tükör elképesztő hogy ezeket az extrákat 89´-ben bele rakták egy autóba!!az ereje hát elképesztő úgy gyorsul mint az ördög(már ragadsz is az ülésbe de onnan már nincs kiút csak ha váltsz seb.-et)!!
ez a turbo nagyon sokat segít a gyorsuláson de egyébként a sima 109Le-s ES változat is nagyon szépen gyorsul!!és igen elképesztő hogy 1721ccm-ből kipréseltek 20 éve 109Le-t!!gratulálok!!

- hát igen ez nem túl rövid:kis probléma a bukólámpákkal!, elöregedett hátsó lámpa búrák kapásból kicserélni őket 10eFt!
- kontakt hiba ford.szám mérővel és a km/h mérővel(néha megnnek néha nem)!:D!....stb....

Fenntartási költség (8) Évjárat 1989
Előző autója? 440 Következő autója? Volvo 480 Turbo csak is ez semmi más
Verdikt (8.4/10)

Volvo 480 1986 (1992 - 1996)