Mint egy öszvér, csúnya de nagyon jó
Mint egy öszvér. Valójában az is, mert az autó egy renault klón 1,8 literes motort a lagunából ismerhetjük remek nyomatékkal rendelkezik, nem a fordulatból adódik az erő. Kívülről nem egy szépség de belső értékek bőven felülmúlják ezt. Rendkívül megbízható útitárs, mindíg számíthat rá az ember télen és nyáron egyaránt. Utazási komfort jó nem zajos, kanyarokban "befekszik mint cica az ágyban". Sebességi fokozatok jól kihasználhatók az 5. fokozatban 40-200 ig lehet minden erölködés nélkül használni. Belső kényelme elől jó nem fárad el az ember, a hátsó ülések egy kicsit alacsonyak. Fogyasztás tekintetében 60 literes tank (Ha csepegteti az ember 65 litert is belerakhat) évszaktól függően 670-850 km megtételére elég. Nagyon szereti az autó a 100 és 130 közötti sebességtartományt. Jelenleg 255 ezer km van az autóban a motor nem volt még megbontva. Olaj fogyasztása olajcserétől olajcseréig 1 liter a környezetvédelmi méréskor a szervízben "bár minden autó ilyen lenne" mondattal állították ki a zöldkártyát. Remek autó én nagyon szeretem.
- Kutyacsont, szilentek, Hűtő, fűtő radiátor, gumicsövek. Féktárcsa és betét csere, Utángyártott alkatrészekrészeket lehet bárhol kapni hozzá, jóval olcsóbban mint a gyárit.
Bársony Gyula Keszthely, Tapolcai út
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 1992 |
Megbízhatóság | (10) | Vezetett km | 120000 |
Előző autója? | Sierra 1.8 TD | Következő autója? | Kár, hogy a fiatalabbak már nem ilyenek |
Verdikt | (7.9/10) |