Autók » Volvo » 440, 460 (1988-1996)

440, 460 1,8i

Kényelmes cirkáló

A vásárlásnál több Volvot is mmegnéztem, voltak lepusztultak és "horibils" dieselek. A bels? tér fogott meg, mert ahogy beültem a bör fotelekbe már nem is akkartam kiszállni.
A immobiliser rosszalkodásakor egy kicsit megilyedtem hogy többet nem indul el az én kis járgányom, de csak 5 m kellett tolni az autót és már beis indult.
Kicseréltem a légszüröt egy direkt szür?re, a kis járgányom most már úgy ugrik mint egy 120 Le autó. Ha meg birnám állni, hogy ne nyomjam akkor a fogyasztásom is biztos lejebb menne.Most 9 lityinél van.
A Horvátországi utunk elött kiiktattam a immot.
A nyaralás allat olyan zsépen ment mint egy kis angyal. 600 km észre sem vettük a családommal nem kellett megállni piheni csak a tengernél.
Hazafelé az autópályán kipróbáltam az auto végét 195-nél nemment többet. Rá másnap mentünk Bp-r?l Nyíregyh.-ra M3 pályán tartósan 170 mentem és meg sem éreztte a fogyi klimával 8 lityi volt.
Szeretnem majd a katalizátort kicserélni egy kis tuningoltra.
nekem nagyon bevált ez az autó, nem cserélném el más tipusú autóra.

- Immobiliser megadta magát kikötve, átalakítva 10000 Ft
- A légzsák átvezet? szakadás 15000 Ft
- Önindító szénkefe csere, baráti ár
- vezérm?szíj csere 5000 Ft
- Gyertya csere 8000 Ft

Villamos: Lestyán Pál. Készséges, és jó megbizható szerel?

Motor: haver az opelból

Fenntartási költség (8) Évjárat 1996