Autók » Volvo » 440, 460 (1988-1996)

440, 460 1.9 TD intercooler

Asszonyosan telt, formás darab

renault dízel motor= megbízható gazdaságos,gyors
renault dízel motor= állandó motorolaj szivárgás a szerel?k és a pázsit rémálma.A motor alapesetben hatalmas turbolyukkal rendelkezik,amit az utókezel? szám?zésével minimálisra lehet csökkenteni.A turbónyomás 0,1 bar-os emelésével közel 100 lóer?re emelhet? a teljesitmény,ekkor kis füstpamacs kidobása után (hagyományos dízel létére) vadászgépes élménnyel ajándékoz meg minket a suzukisok és egyéb nyomulosók legnagyobb bánatára! :-) A lépcsöshátú kis szárnnyal a csomagtértet?n igazán impozáns látvány.Bazinagy a csomag-tér és 5 személy simán elfér benne.A klíma jól dolgozik és igazán kényelmes az autó a csillapítás hatásos de emiatt a kanyarokban nem száguldozhatunk vele.A hátsó sárvéd? ívek hajlamosak a korrozióra.Volt ebb?l a típusból benzinesem is szintén Renault motorral de szerintem ellenjavalt a viszonylag magas fogyasztás és az állandó alapjárati problémák miatt.

- karter tömités,f?tengely szimering,gömbfejek,

hetényi kft