A megölhetetlen!
VOLVO.... mindig is vágytam egy Volvóra bár igaz 740-est vagy 760-ast szerettem volna. Sőt addig nem halok meg míg nem lesz :)
Mindig ki fogom a lepusztult példányokat nem volt ez másképp, a 460-nal sem! Rohad mint az alma pedig azt hittem, hogy a Svéd acél más.... hát nem! Porlad a lemez a hátsókerék ívnél, a küszöböknél, a homloklemezeknél. Ezért egy kicsit csalódtam a Volvóban.
Viszont megölhetetlen, elpusztíthatatlan nagyon megbízható kényelmes, csendes UTAZÓAUTÓ!
Igen nem véletlenül írtam az utazóautót.... Városban az agyamat megeszi, 10-12 liter!
Országúton,autópályán nagyon baráti 6,5-7 liter. Abszolut nem fárasztó benne a vezetés minden kéznél van az ülési pozíció tökéletes a világból kivisz!
Az alkatrész árak.... az új eredeti szinte megfizethetetlen! A bontott meg kitudja meddig bírja! Az autószerelők nem nagyon szeretik sokan nem értenek hozzá, a magyarországi Volvó fórum volvo4xx.hu oldalon nagyon sok segítőkész barátokra lelhetsz sok köztük az autószerelő akiknek a kisujábban van az autó!
Nekem, muszáj eladnom, mert nem bírom fent tartani, kizárólag Pesten vezetek kis városi autóra van szükségem.
Összeségében:
Nem válság autó, annak ajánlom akinek van egy kis pénze arra, hogy mindig karban tudja tartani. Megbízhatósága engem meggyőzött,masszív szerkezet egyben van az egész. A külseje nagyon szép nekem nagyon tetszik. A Renault motor, jól teszi a dolgát. Ajánlott autó!
- féltengelyek, kipufogó, kerékagycsapágy, szélvédő, lakatos munka: küszöbök, hátsókerékjárat ívek, jobb első homloklemez.
Ismerős XVII. kerületben
Fenntartási költség | (1) | Évjárat | 1992 |