Autók » Volvo » 440, 460 (1988-1996)

440, 460 460 GLE

A Fordbontó VOLVO

Az els? olyan autóm volt ami valami más kategórtia volt mint az el?z? 8. Nagyon kényelmes , nagyon jól autózható kellemes utitárs. 85.000 km -t tettem meg vele , egy pöccenés gondom nem volt vele soha : Görögország , Horvátország 3x , Franciaország , Svájc , Ausztria , Szlovénia , Olaszország utjain is kipróbálhattam . A fogyasztás városban sok ( 9 felett ) de ez az autó nem arra való ...Hosszú úton is sebességfüg? a fogyasztás de csináltam vele 7 alattit is hosszú úton igaz 110-nél jobban nem mentem akkor. A vége valahol 200 körül van , 180-nél még lehet gyorsítani , veszi a motor az adást. A motor 1,7-es ( Renault motor ) nagyon nagyon eltalált , rugalmas , alapjárat kiváló , els? olyan autóm ami 0 olajfogyasztást produkál !!! Ilyet még nem láttam : 15.000 km után ugyanott van az oljpálca nivója mint olajcsere elején ! Minden alkatrész egy kicsit túltervezett , ami azt jelenti : a szervo kíváló , a légkondi ( ha akarom h?tüszekrény ) , a karosszéria összetörhetelen . Horvátországban nekimentem egy Ford kombinak kb 10 km-es sebességgel ( hirtelen fékezett el?ttem nem tudtam megállni ) , a kocsiban semmi kár nem lett , az els? lökhárító bement meg kijött még a festék se jött le róla. A Ford hátulja meg teljesen leomlott ...Szóval összegezve:akinek volt
Volvója annak lesz is Volvója sztem !!!

- Fékbetét csere
- Vízpumpa csere

maszek , de titkos :-)

Fenntartási költség (8) Évjárat 1993
Előző autója? Alfa 33 Következő autója? Volvo ( valamilyen )
Verdikt (8.4/10)

Volvo 440, 460 1988