Biztonságos adrenalin
Másodautónak vetem, első lett belőle. Az automata és 2,3 motor eszik mint az állat. Főleg, ha a sportváltó-gombot benyomom és úgy nyomom, ahogy amúgy szeretném.
Egy Bp.-Balaton oda-vissza, (ca 300 km) jó csaj társaságban nem elég egy tank (62 liter) benzin.
Ezzel szemben normál fogyi kb. annyi mint az 1200-es Lada, az élvezet viszont...
Külföldön a 240-esek szembejövet integetnek, de már itthon is, összetartó társaság. Autobahn-on, ha 160 felett előzöl egy bálnát néznek, mi a f volt ez, aztán nyomják neki...
- Csak a szokásos, kopsának kitett cuccok miatt kell szerelőhöz vinni. Második tul.-ként vettem kevés km.-rel, jól karbantartott gép, nagyon fontos, a rendszeres szervíz, a túléli a tulajdonost. Amikor az aut váltóolajat akartam cseréltetni, a szervízesek tiltakoznak, nem kell bedőlni.
- Nem érdemes gagyi utángyártott alkatrészt venni, főleg olaszt nem, csak a gyári a biztos megoldás és !!!! nem drágább!!!(gyertya, szűrők, meg ilyenek)
- Komplett kipuf. 40.000 peták
- Komplett fék körbe (4 tárcsafék, szervó + kézifék) 40.000 szintén.
Ivanics
Jobb mint a svédországi Volvo-szervízek (ebben is van 15 évi tapasztalatom).
Mindenhez értenek, precízek, a legkisebb eltérésnél azonnal telefonon egyeztetnek.
Annak ajánlott aki biztosra akar menni.
Autonet, III. Szentendrei út
Teljesen OK.
Van 2 szerelőjük, idősebb korosztály, lelkiismeretes és nagyon rutinosak. 2 főnök van, mindkettő készséges és hozáértők.
Gyorsszervízre nagyon ajánlott hely
Fenntartási költség | (6) | Évjárat | 1989 |