VENTO 1.9TD ´93 Ezt olvasd el!
Hibátlan autó!én azonnal ráraktam a vonóhorgot,azóta rajtavan.nincs nap hogy ne használnám,és nagyon ritka,mikor futó nélkül megyek vele.ha nincs ráakasztva a futó,szinte be se indul!ez vicc,sárga lámpa elalszik,6 mp kattanás,és utána indítok.télen is kint alszik,ilyenkor 2szer izzítok.exták:szervokormány,központizár.1-2 órás utazás után ha kiszállok fáj a seggem,de amugy kényelmes,a magas hátulja se zavart sose(174 cm vagyok).egy izzót se kellett még benne cserélnem sose,néha azonban látom,hogy az index búra negyedéig van vizzel.az anyósülés elkezdett lötyögni,de a fiam golf 2jében is.praktikus jó autó.nekem nagyon bevált eddig,ja,nem rohad sehol,pedig 4 éve csillag garázs mint mondtam.
- Hello Emberek!2 dologban nem igaz a fenti dolog:hány évet volt nálam?4 éve nálam van,szóval még megvan a Vento.a másik a szervízköltség.nálam szervizben nem volt.én a 3. tulaja vagyok.az elsöt nem ismertem,nála volt 93-tól 2001 ig.utána egy szomszédomé,de csak 2 hónapig,mert ahogy megvette,lenullázódott anyagilag,és én megvettem t?le.50 éves vagyok.A LÉNYEG:a négy év alatt ezek romlottak el csak!!:a vezet?oldali nyomógomb a "B" oszlopnál lent,ami a bels? világítást kapcsolja,szóval az már akkor sem volt jó,mikor megvettem.egyszer ki kellett cserélnem az izzító gyertyák közti t?ml?ket.az id? miatt repedeztek.ENNYI.
Nem látott szerel?t,amikor megvettem,én cseréltem le a vez.m? szíjat és olajat,azóta is én csinálok minden ilyet.Magamat 5 re osztályzom,szerény vagyok.
a fiam adogatta a szerszámokat :-)
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 1993 |
Előző autója? | fiesta 1.6 D ´86 | Következő autója? | vmi dízel VW,majd,valamikor |
Verdikt | (7.7/10) |