A szerviz szerint fasza minden :)
Nagy reményekkel hoztuk el a kereskedőtől.
Teherautó vonalon sokáig egy Hiace volt az elődje, de megváltunk tőle és jött a Transporter T6.1 uhhhh...
Új autó szag, 0 km.. ülésfűtés, egérmozi,nappali menetfény.. ( jah az nincs, csak a helyzetjelző marad égve :) )stb..
A sofőr s..ge ki van nyalva, lehajtható, állítható könyöktámasz mindkét oldalon, minden irányba állítható ülés, ülésfűtés, szép és rendkívül jól átlátható műszerfal.
Sajnos utas részről ez nem mondható el.
Elméletileg 3 személyes, de inkább 2,5 vagy 2 felnőtt és gyerek, de már az se kényelmes.
Az ott utazók szerint mintha egy padon kellene végig ülni.
A fogyasztás 8-8,5 körül mozog ami nekünk a 4x4 hiace után jónak számít :)
Amire figyelmesek lettünk az , hogy az első olajcseréig ( 15.000 km) egy jó 1,5 liter olajat kellett utána tölteni. Nem nagyon foglalkoztunk vele , mert mégiscsak új autó... Biztos majd bekopik.
A biztonság kedvéért ezt az aggályomat jeleztem a márkaszervizben a kolléga felé aki ezt fel is írta a munkalapra.
A olajcsere után közvetlen pusztán kíváncsiság miatt és az előzmények ismeretében rápillantottam a nívópálcára ami maximumon volt.
Azóta kevesebb mint 3000 km-t sikerült menni vele és a nívó pálca már a fél környékén van.
Nem vagyok benne biztos , hogy ez így rendben van.
Jeleztem a szerviz felé.... Azt mondták nyugi :) Tök rendben van! Hát ok :)
- Talán a második héten a hátsó ajtó zsanér borítás úgy döntött, hogy nem marad a helyén.
Márkaszerviz
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2022 |