Autók » Volkswagen » Transporter (2003)

Transporter Multivan Highline Tiptronic 128KW

Nagycsaládosoknak Multivant!

Hatan vagyunk a családban, ezért ez volt a legideálisabb választás. Sokoldalú. 7 teljes értékű ülésével nagyon kényelmes.A család legkisebb tagjának van egy beépített gyermekülés ami méretéhez képest három fokozatban állítható. Ledöntött ülésekkel hárman aludni is tudunk benne.
Hosszú utakra és nyaralásra a legjobb választás. Nagyon szereti a család.
Olajcserét és a légszűrőcsere intervallumát célszerű lefelezni, mert ez fogyasztásban 1-1,5 litert jelent.
Futóműve a gyenge pontja az autónak. E miatt már többször kellett a szervizbe menni.Garanciában kicseréltek mindent, de hihetetlenül lassan dolgoznak. A toronycsapágy csere 2 napig tartott. Egy hiba keresés is 3 óra.
174 le-nek köszönhetően kategóriájához képest nagyon jól megy. Váltót is szeretjük városban. Persze aki sokat autózik hegyekben az vegyen inkább kézi váltóst, mert sokat hezitál a szerpentínen. Ott szoktam kihasználni a manuális funkcióját.
Most 90000 km-nél tartunk és még elől eredeti a fékbetét, hátul cserélni kellett 71000-nél. Tavaly ősszel ki kellett cserélni a jobb oldali fűtésállító motort, mert a hideget fújta.Ez 70000 Ft-os művelet volt.
Ettől függetlenül rendben van, továbbra is ajánlom Nagycsaládosoknak!

Most 161000 km-nél tartunk. Más hiba azóta nem jött elő. Ami érdekesség, hogy eddig az izzók közül, csak H7-es izzót kellett cserélni. Még a féklámpa izzó is eredeti. :-)

- -toronycsapágy - -stabilizátor - -izzítógyertya(kályhán) - - jobb oldali fűtésállító motor - - kipufogógáz nyomásérzékelő szenzor

Porsche Buda

Már-ka 2012 Kft

Fenntartási költség (5) Évjárat 2008
Előző autója? Octavia Következő autója? Nem tudom
Verdikt (7.6/10)

Volkswagen Transporter 2003 (2005 - 2007)