VW Nagyportver
Fiat Scudo-t akartam venni hűséges, ámde alkoholista és törpe Ignisem helyett. Persze, hogy nem Scudo-t vettem, hiszen egyik nap a szomszédban parkolt a jószág, és történetesen a szomszéd autókereskedő. Igaz, hogy párszor megkerülte már a földet, és hát erővel sincs nagyon eleresztve, de legalább egy gazdás volt a lelkem. A haverok amikor megtudták mit vettem, erőst kételyei támadtak mindnek beszámítási képességeimet illetően. Ez tartott addig, amíg be nem ültek. Akkor idézek néhányat: "Hőő asztaq...a" nomegy "B...meg nekem kell egy ilyen, mennyi vót?" stb. Pedig a jószág csak egy alap, nincs benne semmi úri huncutság. Ja, az igaz, hogy fejedelmi a fej és lábtér, pöffeszkedni kötelező és a csomagtér kb hatszorosa a legnagyobb kofferű szedánnak, így egy full családos bepakolás annyiból áll, hogy lazán be van hajigálva minden, amit egy nagycsalád igényel, pelenkától a grillsütőig és ekkor még néhány havi nagybevásárlásnak elegendő hely áll a rendelkezésre. Na ettől készülnek ki cimboráim, én meg tőlük. Naná, hogy nekem kell ágyat, hűtőt, franckarikát szállítanom. Imádom!
- felső gömbfej, első lengőkar szilentek
cimbi
Fenntartási költség | (9) | Évjárat | 1999 |