Autók » Volkswagen » Transporter (1990-2003)

Transporter 2.4 D

Szeretni való teherkocsi!

Szinte soha nem hagy cserben! Nem terepjáró, de szinte mindenen átmegy. Télen nem egy álom kocsi, iszonyatosan csuszik. Végsebessége nem több 130-nál vagy 140-nél lejtön, de 1,5 tonnával is képes erre. Egy mai erős turbo dízel biztos jobb választás, de korához képest erős és megbízható!

- 13 évesen fordult az elő, hogy a vízcső szétrohadt és a motor megrepedt mivel a visszajelzők már korábban sem működtek rendesen és már csak a gőzt láttam. A motort meghegesztették, óvatosan közlekedek vele pár hónapja. Beállt úgy néz ki. Korábban a váltó ment tönkre, de ez minimális költség volt. A karosszéria kicsit szétrohadt, de javítva. Küszöb csere + kissebb javítások. A kipufogóval viszont mindig baj volt. Itt-ott mindig lyukas volt.

Egy magán szerelő Debrecenben, Vákáncsos utcán. Olcsón és jól dolgozik!

VW szervíz. no comment

Fenntartási költség (5) Évjárat 1993
Előző autója? transporter T2 Következő autója? A következő vagy valami terepjáró vagy hasonló erőgép:)
Verdikt (6.2/10)

Volkswagen Transporter 1990