Jóságos Shagshag
14 évig egy tulajnál volt, tételessen az esztergomi tanítôképzônél, így csak tanárokat és szûzlányokat ( vagy nem )szállított. A söfôrje nagyon szerette, de most átûlt egy T5-ben ( az se rossz ).
Belül olyan mintha, tavaly gurult volna le Wolfsburgban a szalagról, mert a minden egybevan és mûkodik mellett még szép is. A kárpit patika, karfák megvannak, egyedül az látszik, hogy dohányoztak dehát ilyenek a tanárok.
Kívülrôl is rendben van és egy 15 éves kocsihoz képest módfelett szép.
Van benne 157000 km, ez nem vicc mert a végig vezetett szervízkönyv is megvan hozzá, így ebbôl kifolyólag tutin mûködik, bár elég sértôdékeny. Nyomaték akkora mint ide Nagykárta, menetteljesítmény pedig 2 személlyel 120 kmh és 6 részeg disznóval meg a nagynénémmel is 120 kmh.
Szervíz! Tegnap beleszereltem egy pótféklámpát de eközben nem akart beindulni. Miután a biztosítékcsere és a bebikázás megvolt, kiégett az egyik index, annak cserélye után sikerült beszerelni a pótféklámpát és mikor a siker áthatott behalt a centrálzár az oldalajtón. Kárpit le, szervómotor ki, szétszed semmi baja, összerak, kárpit vissza, fejvakarás mi lehet, ajtónál az érintkezô kicsit koszos, letöröl, mûködik, agyvérzés, elindul Szlovákiába megérkezik, megint nem jó, idegösszeroppanás. Jó fej, mert egy csomagban adja a kissebb bajokat.
Összeségében nagyon jó autó/busz.Sokat eszik? Igen, de 100-al lemegy a térképrôl, még akkor is ha tele van. Aki idáig vezette ( húúú, új autód van, had menjek vele egy kört, ne légy má ilyen, buszt még nem vezettem, naaa ) az mind dícsérte.
Megbízható és jóságos.
- Centrálzár
Egy programozó és egy TV szerelô cimborám valamint jómagam
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 1992 |
Előző autója? | Astra 2.0 nagyonmegy felszereltség | Következő autója? | ? |