elnyűhetetlen (családi ) mindenes
Nos a kocsi a fateré de én is használom(ralyta tanultam + vezetni:P:D:D) és látom h működik szállítünk vele 1 tonnát a beltérben (olyankor nagyon jól nézki:P:D)
off roadozni is megyünk néha vele méteres vizeken megyünk át vele ha kell 120al elmegy a világ végére is az 1.9es motor ehez a kasznihoz nagyon kevés (21 mp 0-100ra)közúton tehát nagyon sokszor van az h nem tucc előzni azért ment szét 25000nél(de biztos h több van benne) mert szinte szánom bánom semmi ápolást nem kapott és eléggé elvolt hanyagolve (v30000 km et úgy ment le h el volt törve a kipufogó nah az megatta a kegyelem döfést no és persze mi is padlóztuk és nyúztuk húztuk motor felújátás után már kíméljük)DE! sehol 1 rozsda folt (!) ilyenkorú Merci Vitokon már olyan rozsda foltok vannak h eszem f.szom megáll családi autónak is tökéletes 1xerűen nincs jobb 8 személy + csomag kényelmesen elfér szerintem a kényelemmel sincs gond olyan kocsival még nem találkoztam ahol jobban tuttam volna tehénkedni zalyosnak zalyos de hely az van dögivel én nagyon meg vagyok vele elégedve idáig mindenhonnan haza hozott akármilyen baja volt minden út viszony között mindenkinek ajállom akinek nagy családja van v sokat kell szállítania v akinek kell 1 kocsi ami mindennre jó nekünk be vált :D ebbű van a Merci Vitot azt senkinek se ajállom mert nem 1x hallottam h 1 kalap sz.r és 1 utolsó füles állítólag az 4hengeres (1.9)es motor hiába gyengébb de állítólag sokkal jobb konstrukció mint az 5hengeres (2.4 v 2.5) öszeségében csak ajálani tudom mindenkinek
- zárak izzító gyertyák (24000 km körül) az után gyártottak pedig félévente csere v még anyi se porlasztó csúcsok 25000nél motor felújítás 25000 baloldali lengés csillapító és még sok kicsi idegesító kütyük fél tengely törés 22000 nél
helybe 1 dízel kocsikra szakosodott maszek szervízbe
Fenntartási költség | (9) | Évjárat | 1998 |