A legjobb kisbusz
Az auto 20 hónapig volt meg, ezalatt mentem vele 230000km-t, ebből kb. 150000-t trélerrel. Rólam a szerelőm tudja, hogy kihasználom az autoim teljesítményét így 10000km-es szervizeket írt elő. Soha nem kellett az előírttól eltérően a szerelőhöz vinni. Vásárlás után röktön kapott egy tuning elektronikát, amivel az amúgy sem lusta auto még rugalmasabb lett. Sokat jártam vele külföldre, hosszútávon 160-170-es utazóval, 8.5-9l átlaggal. ha huztam a trélert akkor 120-130-tól nem mentem gyorsabban, ilyenkor terheléstől függően 10-12l volt az átlag. Ez egy caravelle változat, tehát dupla klíma, karfás ülések, 2 légzsák és még egy csomó kényelmi extra volt benne. Eddigi egyik legjobb autóm. Kényelmes, gyors, átlátok a forgalom felett. És mégegy nagyon fontos dolog amiről nem szólnak az ítéletek.: Tavaly nyáron az M1-esen 130-al beleromboltam az álló kocsisorba, leromboltam egy kamion pótkocsioldalát, a vontató hátsó kerekét, összeütköztem 2db. merci sprinterrel és a korláton landoltam. Nagyon összetört az autó eleje és mindkét oldala, kiszakadt az első futómű, de nem borult fel és karcolás nélkül kiszáltunk. A baleset után megcsináltattam és eladtam. Az új tulaj teljesen elégedett vele, most kb. 500000km. van benne, olajfogyasztás nem mérhető. Nem tudom mekkora élettartama van ennek a motornak, de én láttam már Németországban 850000km-es taxit tökéletes állapotban. Öszességében nagyon megbízható, erős, kényelmes autó. Csak ajánlani tudom!
- Légtömegmérő, Vákumszivattyú, Talpasok, Gömbfejek, Kuplungszerkezet, Lendkerék, Lengéscsillapítók. A kopó alkatrészeken kívül ezeket cseréltem, de hozzáteszem, hogy fékbetétet 120000km-nél féktárcsát 220000km-nél kellet csak cserélni.
Egy vidéki maszek szerelő hatalmas felkészültséggel.
Fenntartási költség | (6) | Évjárat | 1997 |
Teljesítmény | (7) | Km vásárláskor | 220000 |