A projekt az IHM támogatásával jöhetett létre. Írjon ítéletet! Írtam, de hogyan szerkeszthetem?

Ha az indapass elötti időkben írtam ÉS megadtam az email címet.

Az ítélet alján lévő mezőbe írja be azt az email címet, amivel egykor írta az ítéletet. Ekkor egy emailt kell kapjon a további teendőkkel.

Ha nem adtam meg emailt, vagy már nem tudom mit adtam meg, esetleg megszűnt az a cím.

Írjon a nepitelet@mail.totalcar.hu címre, ahova küldje el a probléma leírását illetve az ítélet linkjét.

Már indapassal írtam az ítéletet

Ekkor az ítélet alatt megjelenő sárga indapass boxon keresztül kell belépnie. Belépés után az ítélet alján lévő linkre kattintva szerkesztheti azt.

Autók » Volkswagen » Touran (2015)

Touran 2.0 dízel 

Az ítélet értékelése
4,0(1 db)

Enyém lehet az első ebből a modelből itthon

Szöveges ítélet

Előző is Touran volt 140 lovas dízel.
Különbségek:
Jobb: műszerfal gyönyörű, világítás végre van rajta, belső kárpit elegáns, motor erősebb, tágasabb utastér, kanyarlámpa rögtön bekapcsol, gyári telefon kihangosítója remek végre, média box remek és jól kezelhető, végre magasabbra pozicionálták (úton tartható a vezető szeme), autohold és kézifék nagyon barátságos és kényelmes, nagyobb ajtók, a könyöklő és ajtón a kopó részek végre műbőrrel borítottak, tisztíthatók. Külsőre kicsit szebb, bár nekem a régi külső is nagyon tetszett.
Rosszabb: ülései oldaltartása szinte semmit érő, hangosabb motor és szélzaj, abalaktörlő technika gyengének tűnik, a korábbi sok pakolós box kb. 1/3-ára csökkent, mert kevesebb és kisebb méretűek. Csomagtartó kisebbnek tűnik, nem vehetők ki a hátsó ülések, hidegen borzasztó a motor hangja, mintha sódert őrölne az első percekben. automata 6-os DSG, de D-ben csak autópályán használható, vásroban és váltakozó sebességnél az S fokozat jobb, de még az sem az igazi, mert túl gyorsan felvált, mikor meg visszavált, nagyot ugrik, nehéz vele jól közlekedni, 30 év után újra meg kell tanulnom vezetni. Városban nagyon szeretem a tempomatot, de ezzel a váltóval még S-ben is el kell felejteni, mert rögtön S6 vagy D6-ba felvált 53 km óra rögzítésekor és a motor remeg, morog, ellustul, rugalmatlanná válik. A Think Blue miatt lehet ez, de épp az ellenkezőjét érték el vele, hisz a korom is szennyez, plussz hamarabb kell majd tisztítani a rendszert. Városban érdemes kézibe átváltani és úgy a Tempomat. A kormánykerék csúszos felületű, a tenyeret vágja, nem kényelmes, betekerem tapadás növelő szalaggal. A könyöklő ebben az autóban is rossz magasságú és nem emelhető, csak nyitható. átlagos magasságú vagyok, mégsem tudom kihasználni. A hátsó lökhárító rendszám alatti része nyitott, kb. 80x20 cm sávban, ott a sár és a só fel fog menni, koszol és rozsdát okoz majd, ilyet még a Lada gyár sem produkált, nem is értem a VW-t. Az ajtók most is nehezen csukódnak, s nem azért mert új autó, az előzőbe 262 000 km-t tettünk bele, de nem javult kenés ellenére sem.

Hibalista

- Még semmi nem romlott el, de hát új az autó, 3 hetes. -

Ide hordtam szervizbe

Értékelése:

Képek az autómról

Fenntartási költség (10) Évjárat 2015
Kényelem (10) Használati időtartam 0 év
Teljesítmény (10) Km vásárláskor 0
Megbízhatóság (10) Vezetett km 5500
Szerviztapasztalat (10) Átlagfogyasztás 5 l
Előző autója? Touran 2.0 diesel Következő autója? Touran
Ennyire szerette (10) Megérte a pénzét? igen
Verdikt (10.0/10)  
 
Ítélet értékeléséhez be kell jelentkezned.
 

Volkswagen Touran 2015

További ítéletek (6 db)

Szűkítés: jól megírt| képes| hosszú
Cím / Modell Időpont Hossz Km Ítélet Ért.

Népítélet-kereső Népítélet-kereső

  • Fenntartási költség
  • Kényelem
  • Teljesítmény
  • Megbízhatóság
  • Szerviztapasztalat
  • Ennyire szerette
  • - Évjárat (mettől meddig)