1.6 TDI Szuper (unalmas) verda, nem nekünk valo
Nem vezettem 4001 km-t az autot, de nem engedtek a valos 700 km-el megjeleniteni a velemenyemet, pedig szerintem hasznos lehet a hasonlo kategoriakban keresoknek. A motorhibas 2.0 TDCI mondeonk (8.5 ev es 150.000km) utan kellett gyorsan valami megbizhato, de akkor mar legyen ertekallo, 7 szemelyes es újabb model. Vettunk gyorsan egy tourant. Felszereltseg szuper, de a hangulata = 0. Dontottunk, mennie kellett. Szuper sporolos auto, jo fejlesztesekkel, de uuuuuncsi. Ami jo volt: a nagy navi, szorakoztato egyseg android autoval... Szuper. A tavolsagtarto tempomat is megszokhato es nagyon hasznos. Kulonosen, hogy valtasnal nem torlodott a memoriaja. A keretnekkuli visszapillanto is tetszett. A hely nem akkora, mint egy galaxyban, mondeoban, de ugye nem is az a kategoria. A vezeto ules nekem magas volt. Valahogy nem fogott meg minket az auto. Egy suzukibol atulve alom lehet, de egy magasabb felszereltsegubol nem ajanlatos, csak az erossebb motoros es magasabb felszereltsegu. Mint fentebb irtam, szuper auto, de nekunk nem jott be.
- Semmi, technikailag szuper
Fenntartási költség | (9) | Évjárat | 2018 |