Autók » Volkswagen » Touran (2003-2010)

Touran 1.6 bazis

Lomha családi kedvenc

Az a jó benne,hogy nincsenek problémáim a csomagokkal,tágas,családi autó.Három gyerekkel simán el tudunk menni egy hétre nyaralni,még a tetőcsomagtartót sem kellett használnom soha.
Hátránya,hogy egy kicsit lomha,(klímával megpakolva egyenesen szörnyű,olyan mintha behúzott kézifékkel mennék).
Parkolásnál kicsit több helyre van szüksége,mint egy normál szélességű autónak.Kicsit unom,hogy a hátsó lámpában lévő helyzetjelző izzók kb félévente,felváltva elszállnak(mindig ugyanazok),de ennyi hibája van összesen.A 8l-es fogyasztás beállt,télen-nyáron,hál´istennek nem több.A család imádja,semmi pénzért nem cserélnénk le.
5 éves lett az autó,már egy éve,hogy nem kellett izzót cserélnem,viszont az üléshuzat nem bírja a nadrágjaimat elviselni.Apró kellemetlenség,hogy a biztonsági övre figyelmeztető csipogás(ami egyébként soha nem hallgat el)valószínűleg a csatban lévő vezetékek kontakthibája miatt néha egy ideje csendben van - most már úgyis mindegy,mert mindenki megszokta,hogyha beül beköti az övet.

- 4 db hátsó izzó(100ft/db)+1db első H7
- 5 év alatt más nem!!.

VW Gödöllő

Fenntartási költség (10) Évjárat 2004
Előző autója? Felicia 1.6 GLXI Következő autója? VW Transzporter
Verdikt (7.2/10)

Volkswagen Touran 2003 (2003)