Suhano lebego diszko hutoszekreny
Szerintem nagyon jo auto nem nagyon tudok 2 ev utan rosszat mondani rola.22 es kerekkel is kivasalja az uthibakat mintha lebegne az utfelett.Nagyon jo a gyari zene benne nagyon eros a klimaja is az ablak torloje ami eso erzekelos az enyembe hihetetlen egy atlag kocsihoz kepes hogy ozonvizbe is kilatni ugy torol.Egy igazi kaland auto .Barhova elmernek vele indulni .Ez az auto elott nincs akadaly se hó se semmi nem akadaly.Ugy megy hóba mintha szaraz ut lenne.Kenyelmes az ulese es a csomagtartoja is eleg boven.Amikor vettem nagyon feltem tole mert itt sok rosszat olvastam rola es raadasul szervizkonyv nelkulit vettem 1 kulccsal,de ez nagyon jo auto es ar aranyos es mai napig jo formaja van .Fogyasztas palyan 90 el 10.8 volt a minimum varosba dugoba klimaval 22 liter is lehet de atlag 17 korul jon ki.Alkatresz nem olcso hozza ,de nem olyan draga mint egy bmw hez en 10 bol 9 pontot adnek az egeszre. Roth bt hez viszem szervizbe nagyon jok csak turelem kell hozzajuk de megbizhatok es ertenek hozza es beszerzik az alkatreszt .Ha ilyet vennetek motormosast nagyon vigyazzva csinalni mert hamar beazik a trafonal .
- Olajvalto huto mert kovet kapot es kopo alkatreszek es egy motor mosas miatt a trafok
Roth lajos (Roth bt XI.Ker)
Fenntartási költség | (3) | Évjárat | 2003 |
Megbízhatóság | (10) | Vezetett km | 20000 |