Kétajtós szekrény kerekeken
Amikor megrendeltem a VW Touareg 3.0 V6 TDI King Kong kivitelt, egy csodás, multimédás, felvasazott, nagykerekes SUV-ot láttam. Amikor megjött, akkor egy felműanyagozott autót vettem át. nem mondom hogy nem jó autó, de a feeling már oda volt. Ha ültél már egy X5-ben, vagy egy új ML-ben, akkor érzed a különbséget, ha belevágódsz egy Touaregbe.
A váltó és a motor harmonizál, igaz a tömeg miatt kínlódik a kasztnival, de mit vársz 2500kg-hoz rendelt 231 lóerőtől. ennek megfelelő a fogyasztás is, ha 150 km/h fölé próbálod tornászni, a pillanatnyi fogyimérő szépen 15 fölött jár... hiába, kínlódik szegény. Szerintem a jó választás egy 4.0 V8 vagy a V10 TDI
A kényelméről csak jót mondhatok, a futóműve is jól megbírkózik a 19´-es kerekekkel. meg ne vedd légrugó nélkül!!
A gyerekeim imádták, hogy hátul saját mozijuk volt, a Touaeg-ben sosem hallottam a kérdést a második saroknál, "mikor érünk már oda?"
- Az első futómű kanyarodáskor, mintha reszelt volna ott lennt valaki. Ha teljesen elfordítottam a kormányt, hát valami fütyült, és mindehhez a fordulatszám ingadozott.
Porsche Győr
Bálint Zoltán