Száguldó Csigaház(tuningal)
Egy olcsó fenntartású ,nagy autót akartam,hát ez nem igazán jött be a turbó csere miatt.Dicséretére legyen mondva,még széttört turbóval is elment 40km-t.A 90LE-s motorral tetű és marha zajos.Csigában(max.90) vígan kijön 6 liter alatt.1800-2200-as fordulat között(csak menetközben) szörnyű zajokat produkál,de nincs a viágon olyan szaki,aki tudá mi az oka(azóta a kuplucsere megoldotta a zajokat).A komfotjával meg vagyok elégedve.A belső tér kihasználhatósága királytág,bár mióta a pótkerék bekerült az utastérbe kicsit megcsappant.2 gyerek+peca cucc+csomagok szinte el vesznek benne.Kidobott ülésekkel hálószobának is alkalmas.Apropó ülések.Mi az értelme a forgatható üléseknek,ki konferanciázik egy ilyenben??Én szeretem,olcsó és nem ráz.Három év utánn megtörtént a csoda TUNING . Belerakattam a 2.5-ös Audi porlasztó csúcsokat és megtáltosodott, ráadásul egy literrel kevesebbet fogyaszt.
- Tubó:165000(javítással),2db kutyacsont,szilentek Kb.18000,szíjjak,görgők:23000(javítással),pótkerék tartó:gyári 46000(ezt kihagytam),lett használt 2000.Bővítés:hengerfejtömítés(a járulékos cuccokkal+síkolás)56000.Bővítés2:Szívótorok levegő nyomásérzékelő 8000Ft.Bár ha elég pancser vagyok akkor vehettem volna használtat 10000Ft-ért a "segítőkész" netárusoktól.
- Komplett kuplugszett:kb.50000
- Féltegelycsukló csere sk.:5000
- Porlasztó csúcsok cseréje 2.5-ös Audiéra:30000
"Sufni" ebből kettő is.Az egyik lassú olcsó,a másik lassú drága de mind a kettő közép szar.
Adagolós a soroksárin:profi szaki!!
VW szakazervíz Veres Péter út:drága,gyors,jó.(csak egy motordiagnosztika volt de plusszban egy-két apróságot is megcsináltak)1óra 7500Ft.
Fenntartási költség | (5) | Évjárat | 1996 |
Előző autója? | Omega2.0i16v kombi(kékbálna) | Következő autója? | Sharan TDI motorral |
Verdikt | (6.1/10) |