Autók » Volkswagen » Sharan (1995-2009)

Sharan 1.9 PDTDI Comfortline

Nagyképű

Az elsö naptól a kedves autó szervizere látogat havonta.
Nem felsorlnám hány alkalom de evente 20alkalom minden alkalom 200.000FFt kb.
- mechanika sebességváltó
- elektromos hibák (hihetetlenül)
- titokzatos hibák( az autó nagysebessegen hirtelen megál)
- Abalak törlök foleg elül nagy esöben megál
-Hátsó ablaktörlö szinten megál
- kocsi kez rángatni ami szerlök szerint más autóná3 2b 500,000/nál szokot lenni nálam 144000 elöfordult.
-Automat klima kb 20 alkalom tönkrement most is rosz de nem tudják javitani ( amikor 40 fokvan a autó belsejen és kint tüz a anap a klima hirtelen megál és nem müködik de nince semmilyen jelzés a teknikai csomagban.) ilyen kor lekell álitani a motorot újra inditani utána mehetek kb 20km újra lekell álitanom a motort hogy klima müködjön.
- Kb minden 400km 8 liter ablaktörlö flydekra van szükseg mert minden alkalom minden honnan folyik a viz
- Fék rendszer nem bírja az autó sulyát és kb 20000km kent vagy a betét garnitura vagy tárcsa csere szükseges.
- Xenon egö 4 év után termeszetesen más szín ben villágitanak kb 100000ft cserelhetöak vagy többe
Most legújabb hogy 1000km ként 1 liter olajat kell önteni kb 8000ft és éz termeszetsen a motor kopás van monták a szerelök!!!
Gondoja meg hogy amikor akar vásárolni ilyen szép és drága autót hogy "sátány szép is tud lenni"

- sebességváltó javitás 20000km-nel kb garanciális
- Klima javitás

Szeged

????

Fenntartási költség (1) Évjárat 2001
Megbízhatóság (1) Vezetett km 122000
Előző autója? FORD Következő autója? FORD
Verdikt (3.8/10)

Volkswagen Sharan 1995 (1995 - 1997)