Ha az autóm mesélni tudna :)
10 éve használom az autómat. Több mint 400000 km-t vezettem. 3 évesen hozták be Belgiumból 125 ekm-rel. Nagyon megbízható volt eddig az autó. Természetesen a kopó alkatrészeket folyamatosan cserélnem kellett.
2 alkalommal kellett peremestengelyt cserélni. Az első nagyon húzós volt 117 eFT-ért. A következő a váltócserénél volt aktuális. A váltóból elfogyott az 5. és 6. fokozat 400.000 futott km után és az egyest vagy kettest alig vette. Bontott váltóval a peremestengely árából megúsztam. Turbó tengelye eltört még a vásárlás után de azóta az új (nagyon kedvező áron jutottam hozzá) hibátlanul működik. A kuplungszerkezet és a kettőstömegű lendkerék 300000 is bírta.
Ma is sokat használom, megbízható, tágas (és alvásra is alkalmas ülések nélkül). Vidéki utakon 5 l közelében fogyaszt. Autópályán a "doboz" ellenállása miatt 6-7 l a fogyasztása.
Nekem minden igényemet kielégítette. Volt málhás ló felújításkor, vagy busz gyerekeket versenyre szállításkor, átmeneti hálóhely utazáskor vagy elegáns autó megjelenéskor.
- Turbó - Váltó
Barátom szerelte