Autók » Volkswagen » Scirocco (2008)

Scirocco 14. TSi 122 LE

A kis MÉREGZSÁK...dühös nagypofájú darázs

Ausztriából hoztam. Fóliázva volt, csúnyán. Féltünk hogy törött, de nem, csak csúnya volt a fényezése 5 elemet fújtunk 120 eft volt.
VW. az olajat eszi. gyárilag. ezzel nem tudtam megbarátkozni a precíz 1.0 japán benzin után... nem csak benzint kell bele tölteni: Városba 250-300 km/dl pályán 150-200 km/dl, ha tolom neki keményen akkor 100 km/dl - mért adtok. Aztán megnéztem egy videót ahol azért a győri egyetem és az audi versenycsapata szépen elmagyarázta, inkább egye és legyen benne elég, mert az azt jelenti, hogy van kenése a motornak és az a fontos! Illetve az adalékos benzinek sokat segítettek az olajfogyasztáson, meg ajánlottak adalékot is az olajba, azt még nem vettem meg, de csak jót halottam róla.
Belső: sportos. 500 km-nél érzed meg napon belül, hogy bizony nem limuzin. De nem fáj semmid. Benzinkút, mozogsz és már jó kedvel ülsz vissza.
122 LE. azt mondják nem sok... tényleg nem a világ vége legalább a kategóriájába lenyom mindent. De nem ez a kedvencem. Az enyém ültetve van, így 35-40 km/h-val mész bele egy jobbra kis ívbe. kapaszkodom a kormányba, mert különben kicsúsznék az ülésből... iszonyat stabil az autó. kapkodtam már a kormányt 120 fölött is, arra ment ahogy mondtam neki.

- Vásárlás után vezérlés, szokásos olaj és légszűrő csere. - kb 130 eft
- Műszakin magas volt a CO, ezért labda szonda 50 eft
- hátsó fékek 25 eft szereléssel.
- Hallom hogy a vízpumpa időnként kerreg, az is majd cserés lesz...

Öskün egy jó fej srác, gyors pontos precíz segítőkész, drágának sem mondanám, 2 hét várakozási idő mire bekerülsz. Ajánlom!

Fenntartási költség (8) Évjárat 2010
Teljesítmény (7) Km vásárláskor 198000
Előző autója? Yaris 1.0 első autó volt 4 hónapig jártam vele Következő autója? Cayenne - ezzel még több gond lesz és drágább is lesz, tudom, de ezt akarom
Verdikt (8.7/10)

Volkswagen Scirocco 2008 (2009)