Autók » Volkswagen » Scirocco (1980-1992)

Scirocco 1,6 GTI

Szerelem készenlétig és azután.

Megvettem lepusztultan, lógó belekkel, széthajtva.
Elkezdte nyelni a pénzt, bár így utóbb látnom kell hogy nem a kocsi hanem a szerel?k. Egész jól megtanultam miatta autót szerelni. Lefutott a fék, futóm?, kormányösszeköt?, stb. alkatrészek cseréje, és egyszer sem hagyott ott sehol a kocsi, pedig volt mikor véres torokkal 5-6 kilóméter aztán pihi, megint kis menet, megint pihi, de eljutottam vele a garázsig..
Egyre stabilabb biztonságosabb, és még egy kocsiban sem fértem el ilyen kényelmesen a 193 cm és 120 kilómmal.
Nyomaték nemsok van benne, pörg?s motorja van, de egy élmény vele mászkálni.
Nagyjábol elég ide ennyi.

- Minden kopó alkatrészt kicseréltem az utolsó csuklótol a rugókig, azóta nem romlott el még semmi.

Szerel? osztályozás: mind az összes behúzott, vagy link, vagy megsem nézte rendesen (Tisztelet a kivételnek). Kb egy éve a barátaimmal csinálom, pontosabb, olcsóbb, igényesebb munkát végzünk, ezért vagyok gondban a lakatolni valóval, azt nem csinálhatom én.

Fenntartási költség (6) Évjárat 1982
Megbízhatóság (10) Vezetett km 20000