Mazoista családi szolga
Régi szapult Swiftünk örömteli eladása után kezdtünk valami TÉNYLEG autószerű autó után nézni. A keret 3 kiló volt hosszú vesszőfutás után találtuk ezt, és amit azóta tett értünk ma már családi történelem.
Az autót egy szerető tulajtól szereztük, kívül kicsit rozsdás volt de nem vészesen, a belseje majdnem szalonállapotú volt, leszámítva a máló kilincset és egyéb VW típusbetegségeket, DE műszakilag agyonüthetetlen, a váltó csere után kivirágzott. A futómű jó, a kormányon nagyon jó a visszajelzés, a beltér egyszerű, nem csicsás-nem luxus hanem sokkal jobb PRAKTIKUS és TARTÓS. Elöl bőven van hely, hátul kicsit szűkös de nem zavaróan. Az autó hűen szolgál minket. Bár vár még rá egy két méregfog amitől meg kéne szabadítani a kilincsek kezdenek szétesni ( a vezető oldali már feladta) a rozsdásodást meg kéne fékezni a hátsó kerékjáratok peremén, de ezek a napi használatban minket annyira nem zavarnak.
Eddigi legjobb vételünk volt. Ajánlom mindenkinek, nagyon jó ár-érték arányú rendes családi szedán.
- Váltó: Recsegő 1-essel kezdte aztán az egész szép lassan megadta magát. - Zárak: A vezető oldali teljesen kész, az utasoldali kicsit "limbózik" -
Fenntartási költség | (6) | Évjárat | 1995 |
Teljesítmény | (4) | Km vásárláskor | 120000 |