Autók » Volkswagen » Polo Classic (1995-2001)

Polo Classic 1.6i

Családi autó (ha kell)

A 3.ik Vw-m 2 diesel golf után,persze fura volt benzinesbe ülni,de a 100 le tulajdonképpen elegend?. bár nyomatékra 145 NM lehetne nagyobb.Horváthországi nyaralás oda felé agyig pakolva (150-180 között) tekertem végig 7,8!!!!A másik véglet télen 9-10 liter!Nyáron városba klímával se megy 9 liter fölé.Sok extrával szerelt pl.klíma áll.ülés magasság,ell.ablak stb.Bár az ABS-t hiányolom!!Ahhoz képest,hogy közeledik a 200 000 km-hez a szerel? szerint tökéletes a motor ,igaz 10 000km-ként cseréllem és csak full.szin olajat használlok!Az alkatrész árak olcsók 1-2 nevetségesen az!Gyorsulásra hozza a 10 s-t 100-ra,Végsebességre 195-t mentem vele.Számomra ideális autó jó vezetni és kényelmes,ha kell öreguras családi autó,ha kell meg ki lehet ugrani a lámpánál többek nem kis megdöbbenésére (ez így megy????) Így ha kell!Nyárra már felkerülnek a 16-os papucsok rá dögös lessz!!!!!

Folytatás:2005.05.10.Rajt vannak a papucsok tényleg dögös lett ebböl következik no meg a jó kis magyar utakból, a futómű szilentjeinek cseréje!A fogyasztást kicsit sokallom város:9-9,5 lityi.Autópálya 8 lityi körül (130-150 között)De hát csodák nincsenek!
Még 1 észrevétel vagy kérdés inkább?Ha valaki megmondaná nekem hány literes a gyárilag 45 l-nek mondott tank?Én már tankoltam bele 54-et is!!!Vagy a benya kutaknál keressem a választ?:-(
Téli viszonylatban kezdetben voltak akrobata mutatványaim a befagyott zárak miatt,de jó kis spray jó helyre ezt is megoldotta!Továbbra is nagyon megvagyok elégedve a Polommal!

- A megvétel utáni számomra fontos dolgokat cseréltem ill. cseréltettem ki:
- Vezérm?szíj,feszít? görg?,ékszijak,olaj,olajsz?r?,benzinsz?r?,gyertyák.(32000ft)
- 1 db vizcsövet 1db m?anyag vizcsonkot(elporladt)1200ft sajna a vizcs? csak gyárit tudtam rendelni az 8000ft volt
- Folytatás:195000 km-nél járok:Első futómű szilentjei+golyós csapok most érettek meg a cserére hála a 16"felninek:)kb.10000 ft összköltség,gyári alkatrészekkel nem utángyártottal!

Farkas Zsolt Gy?rszentiván

Korekt szerel? Gyorsan pontosan viszonylag olcsón dolgozik!

Gy?ri Imre Gy?rujbarát

Computert olvastattam ki Vele ill. frissítette a programot(újból rátöltötte a gyárit)

Korekt

Fenntartási költség (9) Évjárat 1997