1.4 Első autóm
21 éves vagyok 2014 őszén kezdtem el nézegetni autókat.Sajnos pénzem még nem volt rá így vártam és ábrándoztam.Teltek a hónapok,lassacskán gyült a pénz és közbe rengeteg autót néztem már neten és olvastam útána .Volt szó Golf2 1.6D Mercedes 190Dről, Skoda Fábia 1.4-ről stb... Aztán március hónapba fele beugrott a Polo 6n 1.3 de inkább 1.4-es motorral szerelt családja.Ezekbe kezdtem bele turkálni keresgélni olyan 200 és 400 ezer forint között.Április végén találtam 1-et megnéztem 300 ezerért volt fent de szanaszét volt gányolva rádásul tök fapad volt . Gyorsan ha már Pesten vagyok kerestem 1-et 285ért árulták és a közelbe volt felhívtam és késő dután meg is néztem. Voltak rajta esztétikai hibák de volt benne szervó központi 1.4-es motor.Kipróbáltam nagyon egyben volt a kis dög . rá 2 napra el is hoztam :). Hatalmas a boldogság, kezdünk össze szokni. Most fogok rajta olajcserét csinálni aztán szép lassan egy vezérlés cserét is, hogy biztos ami biztos elven.
Eddig nagyon megvagyok vele elégedve. Eddig igazából semmi baja kicsit csattognak hidegen a hidrotőkék de majd olajcsere után kiderül : )
Haveroknak is nagyon bejön , nem egy igásló de kispénzből jó kis megjelenésű autót akarsz amibe tudsz is pakolni akkor merem ajánlani : D
Később még írok.
- -