Autók » Volkswagen » Polo (2001-2009)

Polo 1.6 v16 GTI

Városi kisördög

Hát először is imádtam! Kicsi, jól fordul, oda tettem ahova akartam! Az 1.6-os 16 szelepes motor egy kis bestia. Dinamikus, lendületes, gyors! Igazi kis városi ördög! A sportfutómű kicsit talán túl kemény, rossz úton a lelket is kirázza az emberből, de hát ez mégis csak egy GTI és a vezetési élmény kárpótol ezért a kis kellemetlenségért. Az pedig mindent elmond az autóról, hogy 13 évesen még mindig tudja a 200km/h-t, úgy hogy 170-nél még van tartalék az autóban és belenyom az ülésbe. Különben nem igazán tudok rosszat mondani róla. Én nagyon szerettem és könnyes szemmel váltam meg tőle, de bővült a család és kellett a hely.
Apropó hely. Én egy elég nagy ember vagyok (183cm), elöl tökéletesen elfértem, de hátul már jóval kevesebb a hely. Ha egy felnőtt beült mögém, már előrébb kellet húznom az ülést ami zavaró volt és inkább csak 4 mint 5 személyes. De hát ez végülis egy kis autó, tehát nem volt meglepetés. Nekem külön tettszettek a piros kárpitelemek, sportos megjelenést biztosítottak az autónak. A gyári hifi nem túl jó, de én cseréltem is kapásból. Végül pedig, nem sok autó van ami ilyen jól tartja az árát! Csak ajánlani tudom, engem soha nem hagyott cserben!

- Féklámpakapcsoló, csomagtartó nyitómechanika, vízhőfokszenzor, tehát semmi komoly.

Egy megbízható ismerőshöz vittem.

Fenntartási költség (8) Évjárat 2002
Előző autója? Megane Következő autója? Mondeo
Verdikt (8.6/10)

Volkswagen Polo 2001 (2005 - 2006)